Kontakt os på +45 98 58 11 00

Privatlivs- og cookiepolitik

FF TOOL ApS (FF TOOL) er en handelsvirksomhed, som afsætter værktøjs-artikler til BTB markedet igennem en række forhandlere.

Vi lægger stor vægt på, at du er tryg ved at anvende vores website og de nyhedsbreve, som du ønsker at modtage. Vi har en tydelig og klar politik om at behandle dine oplysninger ordentlig og ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med lovgivning på området. Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores services på sitet. Vi ønsker at give fuld og hel information omkring vores brug af cookies.

Generelle vilkår

FF TOOL indsamler kun de personoplysninger om dig, som fremgår af privatlivspolitikken. Oplysningerne bruges til at sikre en god brugeroplevelse.

Hjemmelsgrundlag

FF TOOL behandlinger personoplysninger på baggrund af:
• Samtykke – til at sende dig marketingkommunikation
• Interesseafvejning (kontrakt) til at opfylde den leverance/ordre kunden har bestilt

Samtykke

Er vores behandling af dine personoplysninger, baseret på dit samtykke, skal du vide, at dit samtykke er afgivet frivilligt og kan til en hver tid trækkes tilbage. Vælger du at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Mere information om samtykke på Datatilsynets hjemmeside her.

Domæne

Dit samtykke gælder for følgende domæne: www.FFTOOL.dk

Personoplysninger

Til hvilke formål indsamler virksomheden personoplysninger:
FF TOOL indsamler standardpersonoplysninger til:
• At kunne sende dig nyhedsbrev og information om vores varer og arrangementer
• Til at kunne foretage en leverance af de varer og ydelser du har bestilt

Hvilke personoplysninger indsamler virksomheden:

Vi indsamler følgende personoplysninger om dig:
• Ved køb – navn, adresse og leveringsinformation
• Nyhedsbrev: Når dit samtykke er givet, gemmer vi din e-mailadresse og sletter den, når du trækker dit samtykke tilbage

Hvordan behandler virksomheden dine oplysninger:

FF TOOL behandler personoplysninger med fortrolighed og for at sikre, at kun personale, som har behov for at få adgang til dine oplysninger, har adgang. Vi bruger kun personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen.

Hvilke oplysninger sender vi videre?

Standardpersonoplysninger sender vi videre til:
• Navn og leveringsadresse til transportfirma
• Dine bemærkninger du har skrevet i forbindelse med en leverance

Virksomheden overfører følgende personoplysninger til følgende tredjelande eller international. Der overføres ingen data.

Hvem modtager oplysningerne

• FF TOOL
• Faste transportfirmaer – standard personoplysninger
• Samarbejdspartnere – som hjælper os med leverancer

Opbevaring af dine personoplysninger:

• Handelsdata/køb opbevares efter bogføringsloven
• Vi opbevarer dit samtykke om at modtage information fra os – indtil du trækker dit samtykke tilbage

Rettigheder

Behandler vi personoplysninger om dig, har du følgende rettigheder:
Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling: Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet/dataflytning): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som finder på www.datatilsynet.dk.

Private browserindstillinger

Du skal være opmærksom på, at har du fravalgt lagring af alle cookies i din browser, kan dette have virkning på hjemmesidens funktionalitet.

Cookies

Kontakt

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte virksomheden på telefon
+45 98 58 11 00, TOOL@FFTOOL.dk

Klageadgang

Ønsker du at klage over FF TOOL ApS behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til det danske Datatilsyn på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail dt@datatilsynet.dk.

Version

Vi opdaterer og ændrer løbende i vores privatlivspolitik, så den løbende bliver tilpasset lovgivningen. Denne politik er senest opdateret april 2018.

Scroll to top