ShoulderDolly

Velkommen til ShoulderDolly®, det førende brand inden for løfteseler til at løfte tunge og store genstande. Vi er stolte af at tilbyde et innovativt løftesystem, der gør det lettere og mere sikkert at flytte møbler, apparater og andre store genstande.

Løfteselerne er designet med fokus på ergonomi og komfort, så du kan løfte tunge genstande uden at belaste din ryg eller risikere skader. Det patenterede løftesystem bruger styrken i dine ben og skuldre til at minimere belastningen på dine hænder, arme og ryg, og deres seler er justerbare, så de passer til alle kropstyper.

Med ShoulderDolly® kan du flytte store og tunge genstande hurtigt og effektivt. Vores løfteseler giver dig mulighed for at bruge en fri hånd til at åbne døre eller afbalancere den genstand, du flytter, hvilket gør hele processen mere behagelig og mindre stressende.

Tilføj ShoulderDolly® til dit værktøj og oplev, hvordan det kan gøre en stor forskel, når du skal flytte tunge genstande. ShoulderDolly produkter er af høj kvalitet.

Læs mere på ShoulderDollys website eller i kataloget.

Viser alle 3 resultater

Scroll to Top