For konkurrencer afholdt af FF TOOL på Facebook

  • Udbyder af konkurrencen er: FF TOOL, Lundeborgvej 14, 9220 Aalborg Øst
  • Konkurrencen afvikles på https://www.facebook.com/fftool.dk/

Sådan deltager du:

Konkurrencen afvikles via en statusopdatering og/eller en dark post på https://www.facebook.com/fftool.dk/
Konkurrencen er ikke købsbetinget. Det er en betingelse for deltagelse, at man har en Facebook-profil.

Udtrækning af vindere:

FF TOOL vil udvælge én (eller flere alt efter konkurrencen) vinder(e) blandt alle, som har besvaret statusopdateringen den 22. marts 2019.

Præmier:

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. FF TOOL påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Præmien er sponsoreret af FF TOOL. Hvis en vinder ikke har mulighed for at indløse præmien efter nævnte betingelser, udtrækkes en ny vinder.

Brug af personoplysninger:

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for FF TOOL, som er leverandør af konkurrencen. Konktaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

FF TOOL opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:

  • Selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie. Til levering og fremsendelse af præmierne
  • FF TOOL vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.

Desuden:

FF TOOL er ikke ansvarlig for eventuelle tastefejl. FF TOOL er ikke ansvarlig for tekniske problemer på Facebook. Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis. FF TOOL forbeholder sig til enhver tid retten til at tilpasse betingelser og procedurer for nærværende konkurrence.

Scroll to Top