Kontakt os på +45 98 58 11 00

Gloria

GLORIA sprøjter og haveredskaber

GLORIA sprøjter og haveredskaber

Sprøjter og haveprodukter fra GLORIA

GLORIA producerer sprøjter og haveprodukter til fritid og professionelle.

I 70 år har GLORIA-mærket stået for teknisk dokumenterede sprøjter af høj kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1945 i Gütersloh og har fra begyndelsen dedikeret sin indsats mod konstant at udvikle pumpe- og tryksprøjter samt produkter til haven.

Gloria-produkter

Sprøjter og haveprodukter fra GLORIA kan bruges overalt – både i haven, i drivhuset eller indendørs. GLORIA-sortimentet, som starter med elegante, men kraftige håndsprøjter, dækker et bredt udvalg af tryksprøjter fremstillet af plastik og omfatter højtydelsessprøjter af stål eller rustfrit stål. Stempelrygsprøjter med ekstra stor kapacitet på 12-18 liter og udvalgte havehjælpemidler runder sortimentet af. Praktiske haveprodukter supplerer produktporteføljen og bidrager til udbuddet af et omfattende udvalg af haveprodukter. Thermoflamm-bioserien til ukrudtsbekæmpelse uden brug af kemikalier eller produktserien BrushSystem til rengøring af overflader og fuger er kun eksempler på et højt antal hjælpemidler i høj kvalitet til brug i have, indkørsler og rundt omkring huset. Ved konstant at stræbe mod at tilbyde kunderne det lille ekstra i kvalitet og brugervenlighed er GLORIA blevet den drivende innovator i branchen.

GLORIA-kvalitet - mere end bare ord!

GLORIA-produktserien er resultatet af årtiers tradition og erfaring. Lige fra dag ét har vore udviklingsingeniører haft tanke på vores kunder. Resultatet: Driftssikre og effektive sprøjter og haveredskaber, som sætter standarden for brugervenlighed, ergonomi og kvalitet. Kun dokumenterede og testede materialer af høj kvalitet anvendes i produktionen af vores produkter. Produktionsforholdene er kendetegnet ved de nyeste tekniske anlæg, erfarne produktionsmedarbejdere og regelmæssige kvalitetsinspektioner. Sprøjterne af stål og rustfrit stål i GLORIA Profiline-serien er eksklusivt fremstillet i Tyskland. „Made in Germany“ er stadig et synonym for overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder i vores virksomhed. GLORIA arbejder i overensstemmelse med retningslinjerne i kvalitetsstandarden DIN ISO 9001. Dette betyder konstant kvalitet i produkter og tjenester, vedvarende driftssikkerhed og høj ydeevne.

Se FF TOOLs udvalg af GLORIA sprøjter og forstøvere.
Se Gloria produkter

Se Gloria produkter

Klik og se udvalgte Gloria-produkter
Rul til toppen