Kontakt os på +45 98 58 11 00

Protox

Midler mod skimmelsvampe-, svampe – og insektangreb

Protox udvikler, producerer og sælger midler mod skimmelsvampe-, svampe – og insektangreb.

Protox's historie

Virksomheden blev etableret i 2002 af biolog Ole Munck, der efter 20 år som rådgiver vedrørende indeklima, skimmelsvampe-, svampe- og insektangreb valgte at bruge sin viden til at udvikle, producere og sælge midler til forebyggelse og bekæmpelse af skimmelsvampe-, svampe – og insektangreb i bygninger. Protox, der ligger i Kolding, har egen udvikling og produktion af indeklimaneutrale og arbejdsmiljøvenlige produkter, der som minimum lever op til alle nationale og internationale krav.

Midler mod skimmelsvampe, svampe – og insektangreb

En række af de produkter, som Protox udvikler, er beskrevet herunder:
  • ProtoxSvamp er et professionelt og effektivt vandigt middel til bekæmpelse og forebyggelse af svampeangreb (inkl. skimmelsvamp) i træ, murværk og beton. ProtoxSvamp er et godkendt træbeskyttelsesmiddel. Læs mere.
  • ProtoxSkimmel er et professionelt og effektivt vandigt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe på bygningsmaterialer generelt. Protox Skimmel er en grunder som er beskyttet mod skimmelvækst. Læs mere.
  • ProtoxInsekt er et professionelt og effektivt vandigt middel til bekæmpelse og forebyggelse af angreb af alle slags træborende insekter i alle typer af træ i bygninger. ProtoxInsekt er et godkendt træbeskyttelsesmiddel. Læs mere.
  • ProtoxHysan er et professionelt og effektivt specialmiddel til afrensning og desinfektion af skimmelsvampeangreb på alle typer af overflader. ProtoxHysan kan også anvendes effektivt til lugtfjernelse og desinfektion efter bakterievækst. Læs mere.
  • ProtoxKombi Aqua er et professionelt og effektivt vandigt middel til forebyggelse af angreb fra trænedbrydende svampe, insekter og skimmelsvamp. ProtoxKombi Aqua er testet og godkendt efter europæiske standarder. Læs mere.
  • ProtoxAbScent er et professionelt og effektivt specialprodukt til fjernelse af restlugt. Kan med fordel kombineres med en afvaskning med ProtoxHysan. Indeholder ingen parfume og efterlader ingen stoffer der er skadelige for indemiljøet. Læs mere.
  • ProtoxLugtfri er et professionelt og effektivt lugtfjerningsmiddel, beregnet til fjernelse af dårlig lugt – specielt anvendelig på ”bløde” overflader – tekstiler som fx tøj, sko, polstrede møbler, tæpper, affaldscontainere med mere. Læs mere.

Protox Aps

Fabriksvej 19
6000 Kolding
tlf. 7555 4022
mail: info@protox.dk

Se Protox produkter

Se Protox produkter

Klik og se udvalgte Protox produkter.
Rul til toppen