09. august 2021

Have & Landskab

Mød FF TOOL på Have & Landskab – Skandinaviens største messe for den grønne branche fra den 25.-27. august i Slagelse.

Download gratis dine billetter her: https://www.haveoglandskab.dk/

 

23. juni 2020

Nyansættele

FF TOOL byder velkommen til vores nye salgs- og indkøbsmedarbejder – Søren Purkær.

Søren skal sørge for at betjene vores kunder med prima kundeservice og ordrebehanling samt vil desuden være behjælpelig med indkøb. I det hele taget vil han være en stor hjælp, så tandhjulene kører, som de skal på kontoret ved FF TOOL.

30. september 2019

Når FF TOOL tanker benzin, støtter vi Danske Hospitalsklovne

Vores kørende sælgere er i dag blevet udstyret med et OK-benzinkort, og vi har valgt at støtte Danske Hospitalsklovne, hver gang vi tanker. Vi håber, at FF TOOL på den måde er med til at frembringe lidt smil og glæde blandt indlagte børn. For ”mange bække små gør en stor å”, er det ikke sådan ordsproget hedder?

29. januar 2019

FF TOOL ny forhandler af Helping Hands

FF TOOL er netop blevet forhandler af Helping Hands produkter. Helping Hands har over 50 års erfaring med levering af produkter som opsamlere, vogne og holdere til affaldsopsamling- og oprydning. De står for produkter af høj kvalitet.

10. september 2018

Nu formstøbte høreværn og ørepropper hos FF TOOL

FF TOOL har indgået samarbejde med den danske producent Audiovox om formstøbte høreværn og ørepropper. FF TOOL kan således nu tilbyde en række skræddersyede og effektive øreværn og ørepropper – specielt velegnet til professsionel brug.

4. september 2018

Modtaget prisen som “New Comer of the Year”

FF TOOL fik den 1. september tildelt prisen som “Newcomer of the year 2018” på verdens største havemesse Spoga+Gafa i Køln. FF TOOLs makkerpar Morten Marhauer og Jan Jensen var nede og hente prisen hjem til Danmark. Prisen er tildelt af GLORIA Haus- und Gartengeraete.

Jesper Munk fejrer 10-års jubilæum hos FF TOOL

3. april 2018

10-års jubilæum

Vi elsker loyale medarbejdere! Den 3. april kunne vi fejre vores dygtige og loyale logistikchef Jesper Munk, som vi haft fornøjelsen af i 10 år her hos FF TOOL.

 

Marketing- og salgskoordinator Tine Lund Poulsen

1. februar 2018

Nyansættelse

Den 1. februar bød vi velkommen til Tine Lund Poulsen FF TOOL. Hun vil varetage opgaver indenfor marketing og salg som marketing- og salgskoordinator hos FF TOOL.

Direktør Jan Jensen

1. januar 2018

25-års jubilæum

Den 1. januar 2018 kunne direktør Jan Jensen fejre 25-års jubilæum hos FF TOOL. Stort tillykke til Jan – vi håber, at han tager 25 år mere hos FF TOOL.

Scroll to Top