Kontakt os på +45 98 58 11 00

Knudsen Kilen

Knudsen kiler

 

Knudsen Kilen A/S blev etableret i 1991 som 100 % danskejet datterselskab af Knudsen Plast A/S. Grundstenen til Knudsen Kilen A/S blev imidlertid lagt allerede i slutningen af tresserne, da tømrerformand Johannes Knudsen opfandt den navnkundige Knudsen Kile, til brug i stedet for de mere traditionelle opklodsninger af træ, mursten m.m.  I dag er Knudsen Kilen A/S kendetegnet ved en moderne virksomhed, som producerer en lang række højkvalitet plastemner til byggeindustrien. Knudsen Kilen A/S' produkter produceres i henhold til ISO 9001 : 2000. Ud over at producere højkvalitet monteringsemner til byggeindustrien, samarbejder Knudsen Kilen A/S med eksterne arkitekter og ingeniører i forbindelse med behovsvurdering, rådgivning og udvikling af nye produkter.

Knudsen kiler, styreklodser, klodser, afstadsbrikker etc.

Dansk byggeindustri har anvendt Knudsen kiler i mere end 45 år. De er en uundværlig del af sortimentet for de fleste håndværkere. De findes også i mange hjem, og ikke mindst indgår de i produktionen hos en række dør- og vinduesfabrikanter.

Du kan de se de forskellige typer her eller i vores Knudsen-katalog.

Knudsens plastbokse er yderst populære hos de fleste danske håndværkere. Plastboksene står på værksteder og i bilerne – og med god grund:

  • De er lette at tage med rundt
  • De indeholder de oftest brugte kiler og klodser
  • Boksene er af bedste kvalitet og er anvendelige efter indholdet er brugt

Du finder plastboksene her.

Industrivej 21
DK-3300 Frederiksværk|
Tlf.: (45) 47 76 01 01
Fax: (45) 47 77 01 55
Klik og se vores brands

Klik og se vores brands

FF TOOL handler med en række kvalitetsbrands.
Rul til toppen