Radio
 

Radiocom
 
Radiocom Danmark A/S blev grundlagt i 1999 i Sønderborg. Sidenhen er firmaet dog flyttet til Ishøj. Vi leverer udstyr, service og totale løsninger inden for moderne kommunikation. Vi er distributører af Icom i Danmark og leverandører af Sepura terminaler til det danske sikkerhedsnet SINE.
 
Vi står i et stærkt samarbejde med flere store aktører i kommunikationsmarkedet og softwarebranchen, blandt andet DAMM, Zonith A/S og SimaTech. Ligeledes har vi en portefølje af internationale samarbejdspartnere, der til enhver tid kan levere produkter og know-how til vores løsninger.
 
Mennesker har som bekendt et stort behov for at kommunikere. Fra fødslen og gennem hele livet søger og giver vi konstant bekræftelse og information gennem forskellige typer af kommunikation. Det er en vigtig del af livet, såvel privat som professionelt.
 
Dette kommunikationsbehov udtrykker sig i et stadigt ønske om mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Dette er ikke mindst vigtigt, når det gælder virksomheder og organisationer, hvor forskellige typer af information skal nå frem på en sikker måde. Det kan være i forbindelse med forretninger, arbejde, tryghed og i visse tilfælde liv og død.
 
For personer eller virksomheder som bevæger sig over store afstande eller arbejder i følsomme brancher, er radiokommunikation utvivlsomt den bedste og sikreste måde at opretholde konstant kontakt. Og det er her vi, Radiocom Danmark A/S, kommer ind i billedet.
 
Fascination på tværs af grænser

Gennem et langt og tæt samarbejde med stærke varemærker, som Icom inden for analog radio og Sepura samt Damm, når det drejer sig om digitale TETRA-systemer, har vi opnået en central rolle inden for VHF Group.

VHF Group

VHF Group er en international koncern med sæde i Oslo, som udelukkende beskæftiger sig med radiokommunikation. Inden for denne har Radiocom Danmark A/S sammen med de forskellige søsterselskaber aktiviteter og et omfattende netværk af partnere i Danmark, Sverige, Norge og Polen samt eksklusive aftaler med andre nordiske lande og Baltikum. Noget som giver dig, der bevæger sig på tværs af grænser, unikke muligheder.

Vort brede sortiment, vore kompetencer og omfattende servicenet gør os til en pålidelig partner, for såvel privatpersoner som store virksomheder og organisationer.
 
Inden for det sidste år har Radiocom bevæget sig ind på håndværker markedet og tilbyder nu V-com HX1 håndværkerradioen gennem ffTool. HX1 leveres med den nye, offentlige, danske håndværker kanal, der gør, at alle håndværkere nu har en fælles standard for kommunikation på landets byggepladser. Udover HX1 håndværkerradioen findes der desuden en række tilbehør som bl.a. antenne, monofon, headset, øresnegl, batterier og tasker.

www.radiocom.dk

 

 
 
unicef erhvervspartnerff Tool   •   Lundeborgvej 14    •   9220 Aalborg Øst    •   Tlf: +45 98 58 11 00   •   Fax: +45 98 58 19 39   •    Tool@fftool.dk