Håndværktøj
 


       
 
   

CARL CAMMERLING INTERNATIONAL
 
 
Carl Kammerling International blev grundlagt i Tyskland i 1904 og kan tilbyde et bredt sortiment af håndværktøj, opbevaring af værktøj, elværktøj tilbehør og sikkerhedsprodukter egnet til professionel, industriel og privat brug. Carl Kammerling International ejer følgende mærker: CK Tools, CK Magma, Kasp og Avit.

CK
I mere end 100 år har CK været på forkant med fremstilling og produktion af håndværktøj af høj kvalitet. Værktøj, der opfylder de mest krævende behov for erhvervsudøvere. Bakket op af en livstidsgaranti, er CK værktøjer udviklet til at tilbyde førende ydeevne, holdbarhed, præcision og styrke, som alle er centrale krav til professionelle resultater. CK er Ikke tilfreds med blot at være i overensstemmelse med alle relevante internationale standarder, CK arbejde med metallurgiske og design, vi har ingeniører til at udvikle nye materialer, fremstillingsteknikker og efterbehandling, behandlinger til at skubbe grænserne for ydeevne. Drevet af forskningen gennem et omfattende panel af cross handel professionelle, er redskaber udviklet til at hjælpe med hverdagens opgaver, en tilgang som har vist sig at være innovative når man producere værktøjer, til traditionelle arbejdsmetoder.
 
CK MAGMA
CK Magma kombinerer funktionalitet med kreative stil til at levere iøjnefaldende, premium kvalitets produkter, der er virkelig smart og tidsløst design. Med er moderne og nutidigt look, er CK Magma  at  foretrækkes af erhvervsudøvere der ønsker at se godt ud både på arbejde og i fritid. Fremstillet til at modstå det hårde daglige arbejde, CK Magma indeholder alle de funktioner, komfort og beskyttelse, som fagfolk har brug for.
 
Locks You Can Trust
Låse du kan stole på  Kasp hængelåse er fremstillet til at opfylde de mest krævende sikkerhedsbehov i hjemmet, kommercielle og til industrielle brugere, så når sikkerhed virkelig betyder noget, skal du vælge Kasp - LOCKS YOU CAN TRUST !
 
AVIT
Avit leverer kvalitetsprodukter til overkommelige priser og er ideel til DIY samt til Professionelle. Det udvidede sortiment af håndværktøj har fået en moderne, frisk udseende.

 
 
unicef erhvervspartnerff Tool   •   Lundeborgvej 14    •   9220 Aalborg Øst    •   Tlf: +45 98 58 11 00   •   Fax: +45 98 58 19 39   •    Tool@fftool.dk